El partit entre les seleccions d’Andorra i Anglaterra es manté per aquest dissabte

Part de l'Estadi Nacional es va cremar durant els preparatius

Les autoritats competents han validat aquest divendres a la tarda les instal·lacions  de l’Estadi Nacional i han ratificat que el partit entre les seleccions d’Andorra i  Anglaterra es podrà disputar a partir de les 20:45 hores aquest dissabte, tal com  estava previst. La certificació, habitual en els partits de la selecció, ha pres especial  rellevància després del petit incendi que s’ha declarat aquest mateix divendres a la  tarda quan operaris estaven preparant la instal·lació per al partit.  

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, juntament amb el secretari d’Estat  d’Esports, Justo Ruiz, s’han desplaçat fins a l’Estadi Nacional per avaluar  l’afectació del petit incendi, del qual no s’han hagut de lamentar danys personals.  En declaracions a la premsa, Riva ha assenyalat que “s’ha intervingut de manera  immediata per part dels operaris i del Cos de Bombers” fet que ha extingit  ràpidament l’incendi que ha causat una gran quantitat de fum, ja que la combustió  ha estat de material plàstic.  

Un cop extingit, el Ministeri, juntament amb la Federació Andorrana de Futbol  (FAF), treballa de manera coordinada per restablir els danys causats pel foc. Pel  que fa a les causes, la ministra ha explicat que hi ha oberta una investigació policial  per esclarir-ne els fets.