El Job Meeting d’hivern 2021-2022 posa en contacte persones en recerca de feina i empreses

L’acte ha comptat  amb una setantena de demandants de feina i companyies que veuen  incrementada la seva activitat amb l’arribada de la neu

El Servei d’Ocupació d’Andorra (SOA) ha organitzat aquest dijous un Job Meeting  per a la temporada d’hivern 2021-2022, una jornada adreçada a posar en contacte empreses oferents de feina per a aquesta campanya i persones inscrites en  recerca de feina al SOA.  

L’acte, que ha tingut lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall, ha comptat  amb una setantena de demandants de feina i 16 companyies de sectors que veuen  incrementada notablement la seva activitat amb l’arribada de la neu.  

La jornada ha començat a les 10 hores amb la presentació, per part de les  empreses, de les oportunitats laborals que ofereixen de cara a la temporada  d’hivern, així com les condicions dels llocs de treball i els requisits per accedir-hi.  Posteriorment, en un espai habilitat amb estands per a cada empresa, les persones  interessades han pogut presentar la seva candidatura i passar una primera  entrevista laboral amb els responsables de recursos humans de les empreses en  què els ha interessat postular.  

El secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, hi ha assistit i ha posat  en relleu la importància del format de Job Meeting, ja que permet un contacte  directe entre persones en recerca de treball i companyies. Actes com el d’avui, ha  destacat Bartolomé, són “importantíssims” especialment en el marc de la pandèmia  del coronavirus SARS-CoV-2, “que ha tingut impacte sobre el nombre de persones  inscrites al SOA”.