fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

El Govern signa un nou protocol d’entesa de mobilitat per a joves amb República de Corea

Avatar photo

Amb l’objectiu de facilitar estades per a joves d’entre 18 i 30 anys, el Govern, a  través del Ministeri d’Afers Exteriors, ha impulsat la signatura d’un nou Programa  de mobilitat juvenil per impulsar l’intercanvi cultural d’aquest col·lectiu amb la  República de Corea. La formalització de l’acord ha estat a càrrec de la ministra  d’Afers Exteriors, Imma Tor, i l’enviat especial del president a Andorra del Govern  de la República de Corea, Dong Hoon Han.  

Concretament, l’entesa facilita l’adquisició d’un visat per viure i treballar de forma  recíproca entre ambdós països per un període de 12 mesos. Inicialment, el  programa tindrà un total de 50 places per cadascun dels països i previsiblement  s’aplicarà durant l’any que ve amb la comunicació corresponent de l’obertura de  convocatòria i els requisits concrets per poder-hi accedir.  

Aquest nou programa de mobilitat juvenil amb el país asiàtic es converteix en el  sisè acord de mobilitat juvenil i se suma als ja establerts amb Canadà, Irlanda,  Alemanya i a la futura signatura de l’acord amb Austràlia, que encara no està en  vigor. Recentment també es va negociar aquest tipus d’acord amb el Regne Unit,  que s’espera que entri en funcionament l’any que ve.  

La voluntat del Govern és promoure l’accés dels joves a unes oportunitats que els  permetin treballar, aprendre la llengua i obtenir una millor comprensió de la cultura i  la societat d’altres països. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

‘Catalanita’ i ‘Castellanito’: el surrealista discurs de VOX al Ple de Tarragona

Notícia següent

Figueres se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Notícies relacionades