El Govern d’Andorra signa un conveni amb Unisport Universitats

Avatar photo

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha signat aquest dimecres un conveni de  col·laboració amb el director general d’Unisport Universitats, Marc Armengol.  L’objectiu de la col·laboració és donar suport a la formació dels esportistes d’alt  rendiment d’Andorra, mitjançant un programa personalitzat de tutorització i de  reducció de matrícula. La formalització de la col·laboració es fruit del treball  impulsat els últims mesos.  

D’aquesta manera, l’acord permet continuar diversificant les enteses amb centres  educatius per facilitar la formació dels esportistes d’alt rendiment durant la seva  carrera esportiva. L’objectiu del Govern és permetre l’adopció de les mesures  necessàries per facilitar la preparació tècnica i compaginar l’activitat esportiva amb  el desenvolupament i el bon resultat dels seus estudis.  

Entrant al detall del conveni, aquest estipula que Unisport aplicarà als esportistes i  les esportistes d’alt rendiment d’Andorra una reducció equivalent al 40% de la  matrícula de qualsevol dels seus programes formatius. A efectes d’aquest conveni,  es consideraran esportistes d’alt rendiment tots els que formin part del programa Alt  rendiment d’Andorra (ARA). A més, també es facilitarà una tutorització  personalitzada adaptada al seu ritme de competició. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona lidera Europa en presència de restes de ketamina a les aigües residuals

Notícia següent

Badalona acollirà la II Cursa Popular Mossos d’Esquadra

Notícies relacionades