El cicle Passeja’t amb la Llar posa el punt i final d’enguany amb una sortida a la cota 2.000 de Naturland

L’edició 2021 del cicle Passeja’t amb la Llar ha acabat aquest dijous amb una sortida a la cota 2.000 de Naturlandia amb dinar inclòs. Un grup d’una quinzena de padrins ha arribat al prat de Conangle i el primer que han fet és un recorregut pel Camí dels Antics Oficis on un guia els ha donat una xerrada sobre tot un seguit d’arbres especials que cobreixen la ruta. Posteriorment, el grup ha visitat els animals que encara queden al parc i després s’han dirigit a una cabanya on han desenvolupat una activitat d’allò més especial: un bingo musical.

Les tècniques de la Llar els han donat un paper a cadascun amb el format d’un cartró de bingo, però en lloc de números a les caselles hi havia el nom d’una cançó. Amb l’ajuda d’un altaveu han pogut escoltat uns segons del tema musical i si el reconeixien i el tenien en la seva làmina, l’havien de marcar. Lògicament, qui primer emplenava una línia del seu paper havia de cantar-la igual que es fa amb el popular joc.

La jornada ha acabat amb un dinar a l’exterior de la Borda de Conangle en un dia molt agradable per fer una sortida com aquesta. Enguany, els padrins han fet una caminada cada dijous del mes d’agost, però aquesta ha estat de lluny l’excursió més complerta de totes.