Primera edició de la duatló familiar la Massana – Ordino

Les inscripcions ja estan obertes

Una duatló que inclou bicicleta i cursa a peu adreçada al públic familiar. Aquesta és la nova proposta dels comuns d’Ordino i la Massana, que han fet un replanteig de l’antiga Travessa la Massana-Ordino, per rebaixar la vessant competitiva i fomentar la pràctica de l’esport entre els més petits.

Els consellers de les dues parròquies, Jordi Serracanta i Kevin Poulet, asseguren que davant l’amplia oferta de competicions de muntanya, els dos comuns han volgut crear un nou producte en què els infants siguin els protagonistes. No hi haurà límit d’edat per tal que s’hi pugui inscriure la família sencera.

Els participants sortiran amb bicicleta des de la plaça de les Fontetes i arribaran fina a la plaça de la Closa d’Ordino, on deixaran les dues rodes per començar l’itinerari a peu. Hi haurà dos recorreguts: el curt, de 5 km en bicicleta i 3 km a peu; i el llarg, de 5,5 km en bicicleta i 6 km a peu. La duatló es pot fer sol, amb parella o amb grup, cadascú pot triar el que més li vingui de gust. Això sí, és obligatori que els menors d’11 anys vagin acompanyats.

La inscripció serà gratuïta fins els 11 anys i a partir dels 12 el preu és de 10 €. El cost inclou la samarreta i el dinar, que consistirà en una arrossada popular, a la qual també s’hi poden apuntar els qui no han fet la cursa, per un preu de 6 €  Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar online a www.eventselit.com.