Els Dijous a la Fresca massanencs posa punt final amb una producció de JO Dansa

Dijous, 25 d’agost, a les 20 h, a la plaça de les Fontetes

La programació cultural d’estiu del Comú de la Massana posa el punt final aquest dijous, 25 d’agost, amb una mostra del primer procés creatiu de Jo Dansa, la Jove Companyia Nacional de Dansa d’Andorra. Les joves ballarines presentaran una mostra de l’intens procés creatiu que han portat a terme durant aquest mes d’agost, sota la direcció artística de Martí Güell i amb la coordinació de Mònica Vega. A les Fontetes, es podrà veure una versió adaptada per a espais exteriors del seu primer espectacle, “La Jove Revolució”, una obra que gira al voltant de la idea d’identitat i pressió social durant l’etapa de l’adolescència. Mònica Vega explica que han estat unes jornades de treball molt intenses i interessants.

Els Dijous a la Fresca massanencs han ofert una àmplia varietat d’espectacles, des de concerts a exhibicions de circ i dansa.

D’altra banda, recordem que del 3 al 10 de setembre el teatre de les Fontetes serà l’escenari de “Troianes: dones a les portes de la ciutat en flames”, de la Jove Companyia Nacional. Les entrades ja són a la venda a 4tickets.es/lamassana.