Detinguts dos homes per traficar amb estupefaents

Es tracta de dos homes de 44 anys, que han sigut detinguts a Sant Julià de Lòria

La policia va procedir dimecres a la detenció a Sant Julià de Lòria de dues persones, dos homes de 44 anys, en el marc de l’operació antidroga Bronx per presumpte tràfic d’estupefaents, segons va notificar ahir el cos. Arran de l’operació Queen del mes de gener passat, on es van desmantellar tres punts de venda d’estupefaents, es va obrir una nova investigació judicialitzada i tutelada per la Batllia especialitzada, envers una presumpta xarxa de tràfic de droga. El cos de seguretat conclou que les gestions efectuades fan sospitar que a Sant Julià de Lòria existien varis punts de venda al detall de cocaïna.
Dimecres va culminar l’operació amb un dispositiu policial coordinat pel grup de delictes contra la salut pública en què van participar efectius del grup d’intervenció i grup de guies canins. Així, es van efectuar quatre perquisicions, una de les quals en un establiment comercial, que van donar lloc a la detenció dels dos presumptes traficants.
En el marc d’aquesta operació s’han comissat un total 32 grams de cocaïna preparats per a la seva venda, mig quilo de marihuana i 2.000 euros en bitllets, així com elements que corroborarien l’existència d’un important tràfic d’estupefaents, com ara material per confeccionar dosis de cocaïna, bàscules i altres elements d’interès. La investigació continua oberta.