Detenen un aficionat de Polònia per provocar aldarulls

L'home va increpar els operaris de l'Estadi Nacional en estat d'embriaguesa i va trencar el cordó de seguretat

La policia va detenir divendres a la nit un home polonès que es trobava al Principat per donar suport al partit que la selecció de futbol del seu país havia de disputar davant Andorra. L’home, en un evident estat d’embriaguesa, s’havia passat tota la tarda increpant i insultant els operaris i agents que es trobaven fora de l’Estadi Nacional ultimant els preparatius pel matx.

Després del partit, que va acabar amb victòria polonesa per 1 a 4, va seguir increpant de forma irrespectuosa els treballadors de la instal·lació esportiva i va trencar el cordó de seguretat quan els jugadors de Polònia sortien de l’estadi, moment en què els policies finalment el van detenir.

Els aficionats polonesos tenien prohibida l’entrada a l’Estadi per una sanció que la FIFA havia imposat a la Federació Polonesa de Futbol arran d’uns aldarulls que s’havien produït en l’Albània-Polònia de l’anterior aturada de seleccions i que havien obligat ha d’aturar el partit 20 minuts. Tot i això, diversos grups de seguidors polonesos es van desplaçar fins a Andorra i van seguir el partit des dels balcons dels edificis més propers a l’Estadi Nacional.