Desplegament policial al centre d’Andorra la Vella per detenir un home armat

La policia s'hauria mobilitzat arran dels avisos de diversos ciutadans que l’havien vist ensenyant la pistola

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El diari digital Altaveu ha publicat que hi ha un gran desplegament policial al centre d’Andorra la Vella perquè estan cercant un home al qual s’ha vist ensenyant una arma pel carrer. La situació ha generat una forta tensió a la zona, on la presència dels agents i dels seus vehicles ha estat ben visible. Finalment, se l’ha pogut detenir a la zona de Prat de la Creu, sense que hagin transcendit els motius de la seva conducta.

L’avís s’hauria rebut a partir de les deu de la nit del matí. Diversos ciutadans s’han posat en contacte amb el cos per denunciar que el sospitós aniria pel carrer ensenyant l’arma. L’alerta ha provocat la mobilització d’un bon nombre d’efectius, que s’han desplegat per la zona per fer la recerca.

El dispositiu se centra al carrer Prat de la Creu i s’ha ampliat a altres punts, com ara el poblet de Nadal. Finalment, s’ha pogut localitzar l’individu i l’han detingut. Encara no han pogut esbrinar els motius pels quals l’home, un resident al país, ha actuat d’aquesta forma.