fbpx

Demòcrates vol recuperar Escaldes-Engordany

Avatar photo

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany treballarà per “tornar a fer d’E-E una parròquia capdavantera”. Així ho ha garantit  aquest dijous la número 1 de la llista, Anna Garcia, en la presentació de la candidatura  que ha fet acompanyada de la número 2, Gemma Bofarull. “Volem que Escaldes 

Engordany torni a ser el motor que impulsi polítiques al servei de la ciutadania, per  afrontar els molts reptes que tindrà els propers quatre anys”, ha refermat. Bofarull, per  la seva part, ha afegit la necessitat de “corregir la situació de falta de dinamisme que  pateix la parròquia, i la recuperació de les oportunitats perdudes aquest mandat”.  

Per assolir-ho, la candidatura de Demòcrates ha treballat un programa que afronta,  entre d’altres, un dels grans reptes de país, com és l’habitatge. En aquest sentit,  “volem que Escaldes-Engordany sigui part de la solució”, motiu pel qual “ens seguirem  sumant als projectes del Govern per augmentar el parc d’habitatges de lloguer a preu  assequible”, com el que ja s’està impulsant a l’avinguda del Pessebre. Però, en paral·lel,  es vol impulsar un projecte d’habitatges de lloguer en un terreny comunal al carrer  dels Pardals, així com “treballarem amb una normativa per poder recuperar els espais actualment en desús, com les plantes baixes i sota cobertes de certs edificis, per  destinar-los a habitatge”, ha detallat Garcia.  

Per la seva part, Bofarull ha avançat alguns dels projectes vinculats amb la millora de la  qualitat de vida dels ciutadans de la parròquia. Com “l’obertura d’Escaldes-Engordany  al riu, per convertir-la en una zona de lleure i de passeig”, acabar la separativa d’aigües  a Fiter Rossell i l’embelliment de l’entrada nord de la parròquia, precisament a l’inici  d’aquest carrer. També es treballarà en la conversió de la parcel·la de davant de la  Policia per fer-hi una placeta pública, perquè “en puguin gaudir les escaldenques i  escaldencs”.  

Tot plegat, per aconseguir que Escaldes-Engordany torni a ser “capdavantera en  sostenibilitat, inclusió, dinamisme econòmic i social”, ha tornat a subratllar Garcia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tàrrega presenta les activitats per les festes i renova l’arbre de Nadal

Notícia següent

Rialles Parets presenta ‘Quimera’, al Teatre Can Rajoler

Notícies relacionades