Crèdit Andorrà FG i Fondos.com s’alien per captar patrimonis de més de 10.000 euros

Crèdit Andorrà FG i Fondos.com s’han associat per a la captació, assessorament i gestió de patrimonis que oscil·len entre els 10.000 i els 600.000 euros, una aliança que ja està registrada al Banc d’Espanya i la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L’aliança entre totes dues entitats ha anat registrant des del setembre una mitjana de 4.000 registres, que es podrien convertir en clients per a la gestió de patrimonis, segons han assenyalat les companyies en un comunicat.

Els inversors poden fer transaccions de compra i venda, intercanvis de divisa i transferència, mentre que l’acord també contempla un servei de custòdia. Les tarifes oscil·len des de l’1% per a operacions entre 25.000 i 100.000 euros fins al 0,85% per a quantitats per sobre dels 600.000 euros.

“Un cop perfeccionada la plataforma, vam entendre que, per fer una gestió eficaç i eficient dels patrimonis dels nostres clients, havíem de comptar amb els millors i per això hem arribat a un acord amb Crèdit Andorrà. La seva experiència, 72 anys especialitzats en la gestió de patrimonis, els fa els millors per al nostre potencial milió d’inversors”, ha destacat el conseller delegat i cofundador de Fondos.com, Juan Puente.