Crèdit Andorrà presenta un projecte de formació per a persones més grans de 50 anys

Ha signat un nou conveni amb la Universitat Internacional de Catalunya

La Fundació Crèdit Andorrà i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu oferir a Andorra el projecte de formació acadèmica del Campus de l’Experiència, adreçat a persones més grans de 50 anys interessades en nous àmbits del saber relacionats amb la cultura, la ciència i la societat.

Els alumnes inscrits en aquest programa que assoleixin els 30 crèdits ECTS rebran el títol de Diplomat en el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat del Campus de l’Experiència de UIC Barcelona.

El Campus de l’Experiència és una nova iniciativa formativa que ofereix la Fundació Crèdit Andorrà, en aquest cas de la mà de UIC Barcelona, complementària a la ja àmplia  programació de cursos, tallers i xerrades organitzats a L’espai, el centre social d’activitats i formació.

“Aquest programa universitari adreçat a tota persona de més de 50 anys s’adapta a les necessitats del col·lectiu sènior, amb una formació variada d’àmbit general i que permet ampliar el coneixement, alhora que consolida el nostre objectiu de mantenir activa la població en totes les etapes de la vida per una millor qualitat de vida”, destaca Francesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà.

És un projecte de formació acadèmica de tres anys de durada, en el qual no es requereix cap títol previ. En aquest primer curs s’hi tractaran temàtiques relacionades amb diferents àmbits del coneixement, amb matèries com aprendre a aprendre; el fet musical: coneixement, comprensió i vivència; comunicació i sostenibilitat en la indústria de la moda; el nostre temps: història contemporània; el Mediterrani, patrimoni compartit; microbiologia i immunologia: pandèmies, vacunes… i més; artistes contemporanis del nostre entorn; l’enigma de l’ésser humà; matemàtiques divertides, i psicologia positiva.

Fruit de l’acord amb la Fundació Crèdit Andorrà, el programa del Campus de l’Experiència de UIC Barcelona s’ha completat amb matèries relacionades amb Andorra, com la història, l’art romànic o la relació amb Europa del nostre país.