Crèdit Andorrà ofereix una conferència sobre les claus per invertir en borsa

És la segona conferència col·loqui del cicle d’educació financera que promou el banc, en aquest cas centrada en les inversions en renda variable

Crèdit Andorrà organitza la conferència col·loqui ‘Les claus per a una inversió d’èxit en borsa’, a càrrec de David Macià, CFA, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management. Es durà a terme el dijous 17 de novembre, a les 19 h, en format híbrid: presencial (edifici Crèdit Centre, confirmació al telèfon 88 88 88) i online (inscripció a través de l’enllaç https://bit.ly/3TPQ8Iu).

En el marc de la xerrada, el ponent explicarà els principis clau per millorar el rendiment de les inversions en renda variable; com hem de gestionar les nostres carteres en els temps de crisi que vivim, així com quines són les mètriques que s’utilitzen a l’hora de determinar si una companyia és bona per invertir, entre d’altres qüestions.

Aquest acte és el segon dins del cicle d’educació financera que promou el banc per tal d’aprofundir en diversos conceptes financers, amb l’objectiu d’acompanyar clients i usuaris en la presa de decisions relacionades amb les seves inversions. La primera de les conferències va comptar amb una alta participació, amb més de 150 assistents, entre presencials i online.

La conferència col·loqui, pensada en format dinàmic, amè i participatiu, estarà moderada per Pilar Montel, directora de Banca Personal de Crèdit Andorrà.

La tercera sessió serà al febrer del 2023, en la qual Josep Maria Pon, director de Renda Fixa i Actius Monetaris de Crèdit Andorrà Asset Management, explicarà com obtenir beneficis invertint en renda fixa.

‘Les claus per a una inversió d’èxit en borsa’

Dia: 17 de novembre de 2022

Hora: 19 h

Assistència presencial: Edifici Crèdit Centre, 3a planta Andorra la Vella
Confirmació al telèfon 88 88 88

Assistència online: inscripció a https://bit.ly/3TPQ8Iu