Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

Creand Crèdit Andorrà i Onyze acorden desenvolupar serveis en criptoactius

Avatar photo
A l’espera de l’autorització dels supervisors, els clients del banc tindran la possibilitat d’accedir a aquesta operativa que complementarà l’oferta actual de l’entitat

Creand Crèdit Andorrà ha signat un acord amb Onyze, líder a Espanya en custòdia d’actius digitals,  per oferir serveis de compravenda i custòdia de criptoactius. Un cop s’obtingui l’autorització dels  supervisors i finalitzi la implantació, els clients del banc podran invertir en les principals criptodivises  (inicialment: Bitcoin, Ethereum, Tether i EURC) com un actiu més per complementar les seves  carteres d’inversió. El client podrà veure una posició consolidada i única en la seva banca online.  

L’objectiu d’aquest acord estratègic és oferir als clients poder realitzar inversions en criptoactius des  del seu banc de forma fàcil, transparent i en un marc de seguretat i confiança. L’aliança amb Onyze,  companyia amb experiència contrastada en el mercat espanyol des del 2019, permet a Creand  incorporar un elevat estàndard d’innovació tecnològica i de seguretat que garanteix el compliment de  la regulació nacional i els estàndards europeus i sectorials en relació amb els criptoactius.  

“L’operativa amb criptodivises està àmpliament assentada en diverses plataformes, però els inversors  cada cop més demanen un entorn més segur i proper, integrat amb la resta de la seva cartera de  productes financers tradicionals. A Creand els oferirem i donarem resposta a aquells clients que opten  per aquest tipus d’inversions aportant les garanties del sector bancari i amb transparència”, ha explicat  Albert Santisteve, director de Tecnologia i Seguretat de Creand Crèdit Andorrà.  

Des d’Onyze valoren positivament aquest acord. “Està clar l’interès del mercat en les criptodivises.  Ara, gràcies a l’acord entre Creand i Onyze, podran fer-ho en un entorn regulat i confiable. A més,  aquest cas ens fa especial il·lusió per poder accedir de forma regulada a Andorra, on volem aportar la  nostra experiència donant suport al país”, comenta Ángel Luis Quesada, CEO i cofundador d’Onyze. 

La integració del món cripto en el catàleg comercial de Creand Crèdit Andorrà reforça la seva proposta  de valor per a tots aquells clients que busquin alternatives d’inversió addicionals. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Educació i Salut, les partides que més creixen del pressupost

Notícia següent

Els pagesos continuaran amb el bloqueig de Puigcerdà “com a mínim fins dijous”

Notícies relacionades