La Ciutat d'Andorra

Cota 1300, un nou après-ski a Ordino per dinamitzar el turisme

La prova pilot busca aprofitar el flux d’esquiadors que baixen d’Arcalís per retenir-los a Ordino i oferir-los una experiència d’oci diferent

La plaça de la Closa d’Ordino es convertirà a partir d’aquest dissabte en un nou espai d’après-ski. Així ho han anunciat aquest dilluns la cònsol major d’Ordino, Maria del Mar Coma, i el conseller de Turisme i Dinamització, Jordi Serracanta, durant la presentació de Cota 1.300.

Es tracta d’una prova pilot que tindrà lloc durant quatre dissabtes, de 16.30 h a 20.30 h, i que persegueix l’objectiu de dinamitzar el turisme i l’economia local de la parròquia durant l’hivern. “Aquesta iniciativa busca aprofitar el flux d’esquiadors que baixen d’Arcalís per retenir-los a Ordino i oferir-los una experiència d’oci diferent abans que marxin cap als seus allotjaments” ha explicat, Serracanta, qui ha afegit que les dates escollides coincideixen amb la temporada alta d’esquí i el període de vacances escolars en diversos països, la qual cosa hauria d’afavorir una alta afluència de visitants.

Tal com ha explicat Serracanta, un dels elements diferenciadors de Cota 1.300 serà la música en directe, que hi serà present cada dissabte. Així doncs, el dissabte 15 de febre, actuaran ‘The Swing Girls’, seguit pel concert d’’Anyway’ el dissabte 22 de febrer, ‘Moonstations’ l’1 de març, i finalment, ‘Antònies Darkness’ el 8 de març. Tots els concerts es faran de les 18.30 h a les 20.30 h. “Hem pensat que seria interessant comptar amb grups del país o molt propers per donar-los visibilitat. La idea és que la programació sigui diversa, amb diferents estils musicals cada dissabte” ha assenyalat, Serracanta, qui també ha destacat que la proposta està pensada per a un públic de 30 a 35 anys, tot i que és d’accés lliure i està oberta a totes les edats.

A més, per complementar l’oferta musical de l’après-ski —que ha representat un cost total per la corporació de 40.000 euros—, Serracanta ha comentat que s’habilitaran quatre casetes de fusta on diversos establiments d’Ordino oferiran tapes i begudes. “L’objectiu és donar visibilitat a la gastronomia local i fomentar el consum en els negocis de la parròquia” ha destacat, el conseller de Turisme i Dinamització d’Ordino, qui ha assegurat que, per garantir el confort dels assistents, s’instal·laran estufes a l’aire lliure per crear una atmosfera acollidora que permetrà gaudir de l’experiència malgrat les baixes temperatures.

“Cota 1.300 neix amb la intenció de convertir-se en un referent de l’après-ski a Ordino i reforçar la seva imatge com una destinació d’hivern activa més enllà de l’esquí. Si la iniciativa té èxit, es valorarà ampliar-la en futures temporades, i inclourem més dates i activitats complementàries” ha conclòs, Serracanta.

Mendo

Missatges recents

Sabadell acollirà la mostra NOW a l’Estruch el pròxim 27 de juny

L’Estruch presentarà el dijous 27 de juny, de 18 a 21 h, la mostra NOW, una presentació dels projectes de…

26 minuts fa

Parets del Vallès redueix l’atur fins a les 670 persones

La xifra de l’atur a Parets del Vallès continua descendint. Segons l’informe de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès…

39 minuts fa

El duet Atomic Leopards visitarà Creixell el 5 de juliol

El proper dissabte 5 de juliol, a les 19:30 h, la Plaça Major de Creixell acollirà un concert del duet…

49 minuts fa

La Canonja es bolca amb el futbol sala amb un torneig de 12 hores

El passat dissabte 21 de juny es va celebrar el torneig 12 h de Futsal al Pavelló del Poliesportiu Josep…

59 minuts fa

Troben un gos en condicions deplorables al Baix Ebre: Investiguen un presumpte cas de maltractament

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per un presumpte cas de maltractament animal al terme municipal de L’Aldea, a…

1 hora fa

Els Bombers restableixen la circulació ferroviària d’alta velocitat a l’Hospitalet de Llobregat

La circulació de l'alta velocitat ha quedat restablerta després que els Bombers haguessin demanat la interrupció del servei per treballar…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.