Continua la campanya informativa del Comú de la Massana sobre el canvi de model d’EMAP

En el marc de les accions per informar la ciutadania sobre el procés d’integració d’EMAP i Ensisa, el Comú de la Massana ha enviat una carta a totes les cases de la parròquia exposant els principals punts del projecte.

Les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, informen que ja s’estan establint les bases per a la pròxima constitució de la societat de majoria pública, formada pels comuns de la Massana i Canillo i Crèdit Andorrà, i que també s’està negociant l’acord definitiu.

A la carta es remarquen alguns punts del preacord, com que en aquest projecte d’integració no desapareixeran ni EMAP ni Ensisa, sinó que seguiran existint, tot i que la gestió es farà de forma conjunta a través de la nova societat.

També s’aclareix que no es tracta d’un procés de privatització sinó d’un traspàs de la gestió i explotació a una nova societat amb una majoria d’accionariat públic.

Dins aquesta campanya informativa també s’estan fent reunions amb els quarts i polítics i expolítics de la parròquia. A més, està prevista una nova reunió de poble durant aquesta mateixa tardor, tal i com es va anunciar en la reunió del passat mes de juliol.