fbpx

CONSENS aposta per una línia de bus interparroquial

Avatar photo

El número dos de la candidatura de CONSENS per Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, s’ha  referit a la candidatura contrària afirmant que “no cal parlar massa” de mobilitat sostenible i  bus comunal quan “fa dos anys que ja funciona”. Així, Dolsa ha afegit que el bus comunal “el  vàrem posar en funcionament nosaltres perquè creiem molt en la sostenibilitat col·lectiva”.

Una fórmula, segons Dolsa, que ha permès reduir els desplaçaments en cotxe i ha ajudat a les  persones amb dificultats per poder moure’s per l’interior de la parròquia. Amb tot, Dolsa ha recordat que les converses per posar en marxa un bus interparroquial amb Andorra la Vella estan molt avançades i que “seria bo que els dos comuns ho tirin endavant”.  

Dolsa també s’ha referit a les mesures d’estalvi energètic. En aquest sentit, Dolsa ha  assenyalat que “estem substituint les energies fòssils allà on podem”. Alhora, Dolsa ha  recordat que “treballem amb FEDA per connectar els edificis comunals a la xarxa de calor i  seguirem en aquesta línia”. I és que la voluntat final és, segons Dolsa, “deixar a les generacions  futures el millor món possible”.  

La candidata número onze, Carolina Llorens, també s’ha referit a les mesures d’estalvi energètic  afegint que “les que es duran a terme serviran per contribuir a contrarestar els efectes del  canvi climàtic” i, alhora, ha recordat que aquestes “han permès un gran estalvi en les finances  públiques”.

Llorens ha explicat que la intenció de CONSENS per Escaldes-Engordany és “finalitzar tot el  procés de canviar els fanals a LED”. Així, segons Llorens, s’acabarà el procés ja iniciat a  l’avinguda Fiter i Rossell, avinguda del Pessebre, Copríncep de Gaulle i Étang Salé amb els  camins de Valira, Salita i Sant Jaume.  

Per altra banda, la candidata ha explicat que des de CONSENS es continuarà creant espais  verds, ja que “els entenem com espais de trobada intergeneracional i cohesió social”. En  aquest sentit, Llorens ha puntualitzat que s’acabarà l’enjardinament de tot el carrer dels  Veedors. Finalment, Llorens ha afegit que “no oblidarem els animals creant més parcs i adaptant-los a les necessitats dels mateixos i els seus propietaris”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un home pateix cremades greus en explotar-li un bidó

Notícia següent

S’accidenta una jove que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa

Notícies relacionades