Concurs per l’ampliació a l’edifici de l’antiga Fàbrica Reig de la Universitat d’Andorra

S'ha aprovat el concurs per a la redacció i direcció d’obra de l’ampliació a l’edifici de l’antiga Fàbrica Reig de la Universitat d’Andorra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del titular del ministre de Territori i Habitatge en funcions, Víctor Filloy, la convocatòria del concurs per a la selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament dels nous espais per a la Universitat d’Andorra.

Aquests nous espais s’ubicaran, com ja es va anunciar, a l’edifici de l’antiga Fàbrica Reig. L’edifici, de 2.870 m2, s’ha de condicionar per tal que disposi de tots els espais definits en el programa de necessitats establert pel rectorat de la Universitat d’Andorra. La voluntat és que els nous espais incloguin aules, despatxos i zones multifuncionals destinades a la investigació i la recerca.

El concurs és nacional, amb procediment obert i modalitat ordinària. Els interessats poden descarregar-se el plec de bases al web de la plataforma de contractació del sector públic. Les ofertes es poden presentar fins al 8 de maig.