Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Concòrdia tanca la campanya electoral amb un acte lúdic i familiar per fomentar l’esperit de comunitat

Avatar photo

Concòrdia ha tancat aquest divendres a la tarda la  campanya electoral amb un acte lúdic i familiar al Prat del Roure d’Escaldes Engordany amb la voluntat de fomentar l’esperit de comunitat entre tota la població.  El candidat a cap de Govern, Cerni Escalé, ha valorat positivament el  desenvolupament de la campanya, posant l’accent en l’aposta de la formació per  dur a terme una defensa de les seves idees de país. “Hem apostat per una  campanya neta, centrada en idees de país i pensada per a totes les persones i el  territori”, ha asseverat. En aquest sentit, ha animat a la població a participar “de la  festa de la democràcia” aquest diumenge 2 d’abril i exerceixi el seu dret a sufragi.  “Volem mobilitzar l’abstenció, considerem que el fet que voti més gent afavoreix a  tots els partits i al moviment democràtic”, ha indicat. A més, ha reiterat la voluntat  del partit d’arribar al Consell General amb la màxima força possible per defensar els  projectes de país presentats. 

Per la seva banda, els candidats la candidatura territorial d’Andorra la Vella, Martí  Alay i Miquel Clua, han destacat les propostes de Concòrdia com a “idees de país”,  posant l’accent en la voluntat de construir un centre de creadors culturals entre els  jardins de Casa de la Vall i l’aparcament del Consell General i l’aposta per la  instal·lació d’un viver d’empreses a la parròquia. “La parròquia està més discutida  del que la gent es pensa i nosaltres portem projecte polític en el qual creiem amb  projectes de país”, ha exposat Alay, tot posant de manifest que si la formació no  disposa d’una majoria com per poder formar Govern, “el nostre espai és al Consell  General”. Clua ha assenyalat que Concòrdia porta un projecte de “regeneració” per  fer una Andorra “més per les persones, enfortir la democràcia i fer-la més  participativa i real”. 

 

Els caps de llista de la candidatura territorial d’Escaldes-Engordany, Ramon Tena i  Lara De Miguel, han ressaltat la voluntat de la formació perquè Andorra tingui un  urbanisme més amable i respectuós amb l’entorn, motiu pel qual ha reiterat la  necessitat de potenciar la Vall del Madriu-Perafita-Claror “com un dels grans  atractius de país”. I han incidit en el potencial de Concòrdia per promoure una nova  manera de fer política a Andorra, basada en el debat i el diàleg constructiu per  treballar en pro de la ciutadania.

Finalment, des de la coalició de Concòrdia + Desperta Laurèdia a Sant Julià de  Lòria, Pol Bartolomé i Maria Àngels Aché, han encoratjat a la població a participar  de les eleccions aquest diumenge afirmant que són uns comicis “crucials pel futur  del país”. De la mateixa manera, han destacat que la coalició defensarà els  interessos de la parròquia laurediana al Consell General. “Creiem que la ciutadania  vol una força que sigui autònoma i pugui fer valdre els interessos de la parròquia en  tot moment. Nosaltres som l’única força que mantenim una candidatura d’àmbit  parroquial i creiem que som els únics que podem dur a terme aquesta tasca tan  important”, han posat en relleu Bartolomé. Aché ha incidit en els grans projectes que  Concòrdia i Desperta Laurèdia porten al programa electoral, com la finalització del  vial de Sant Julià de Lòria, la lluita perquè l’abocador de la Rabassa no esdevingui  el terreny on tirar les runes de caràcter nacional.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Hospitalet avalua el Pla local per la diversitat sexual, afectiva i de gènere

Notícia següent

Sabadell commemora el Dia Internacional del Poble Gitano

Notícies relacionades