Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Concòrdia despenalitzarà i legalitzarà l’avortament

Avatar photo

Des de Concòrdia també es respectarà l'objecció de  consciència dels professionals mèdics, tot garantint el dret a avortar

Concòrdia despenalitzarà i legalitzarà l’avortament al  Principat. Tal com ha manifestat la número dos de la candidatura nacional, Nuri  Segués, la voluntat de la formació és permetre que la interrupció voluntària de  l’embaràs sigui lliure i gratuïta dins dels terminis mèdicament raonables per garantir  el dret a decidir de les dones. “Defensem l’avortament com un dret fonamental, i per  això defensa el dret a decidir sobre el cos de la dona. Per nosaltres és vital perquè  estem parlant d’un dret fonamental”, ha asseverat. 

En aquest sentit, ha apuntat que des del partit aposten per dur a terme una anàlisi  per conèixer quins podrien ser els impactes en relació amb el model institucional del  país i ha indicat que és necessari mantenir converses oficials amb els coprínceps,  episcopal i francès, per saber si seria possible trobar un equilibri i prendre decisions  amb coneixement de causa. Des de Concòrdia també es respectarà l’objecció de  consciència dels professionals mèdics, tot garantint el dret a avortar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PSC de Viñuales dona a conèixer la llista per a les eleccions del 28M

Notícia següent

PS SDP+ voldria realitzar l’heliport nacional a la Borda Vidal

Notícies relacionades