Concòrdia aposta per recuperar els viatges en grup per a la gent gran

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Concòrdia proposa recuperar els viatges en grup per a la  gent gran amb l’objectiu de fomentar un envelliment saludable i actiu. Tal com ha  manifestat la número dos de la llista territorial a Sant Julià de Lòria, Maria Àngels  Aché, des de Concòrdia + Desperta Laurèdia impulsaran una col·laboració  publicoprivada amb les agències de viatge nacional per recuperar els  desplaçaments, una de les demandes del col·lectiu. 

De la mateixa manera, Aché ha fet el punt en la necessitat de trobar accions per  fomentar la socialització de les persones grans i combatre la soledat no desitjada,  “l’epidèmia més gran del segle XXI”, a través de projectes culturals, esportius i  socials que promoguin sinergies intergeneracionals. “Les iniciatives  intergeneracionals són primordials per mantenir la relació entre els joves i la gent  gran, els darrers aporten l’experiència i el coneixement i els joves la il·lusió”, ha  indicat. 

Finalment, com a tret destacat, des de la coalició també aposten per incentivar els  pisos tutelats compartits per a la gent gran, una proposta que “ajornaria l’entrada  d’aquestes persones en centres sociosanitaris” i promouria l’envelliment saludable i  la cohesió social.