Dimecres, 26 de juny de 2024
És notícia

El Club Petanca Pas de la Casa guanya el campionat de petanca de Canòlich

Avatar photo
Els premis del campionat van ser 200 euros pels guanyadors, 100 pels segons, 60 pels tercers i 40 pels quarts

La Federació Andorrana de Petanca va celebrar aquest dissabte el campionat de petanca de Canòlich, en el qual el Grup Petanca Lauredià va quedar finalista.

En aquest sentit, el guanyador de final va ser el Club de Petanca Pas de la Casa, i el Club Petanca Andorra i el Club Petanca Escaldes van quedar en tercera i quarta posició respectivament.

Els premis del campionat van ser 200 euros pels guanyadors, 100 pels segons, 60 pels tercers i 40 pels quarts. La consellera de Social, Eva Ramos, va ser l’encarregada d’entregar el premis i va felicitar en nom del comú a la Federació i als participants.