La gastronomia andorrana continua fent-se lloc en l’elit mundial després que cinc restaurants rebessin la distinció de ‘Recomanats’ per la Guia Michelin 2025. Els guardonats, que es van descobrir dilluns 7 durant la gala anual celebrada al Palau de les Arts de València, destaca el restaurant Beç, que entra enguany en aquesta selecció amb el Celler d’en Toni, Kokosnot, Koy Hermitage i Solineu Club Hermitage, quatre restaurants que ja havien estat reconeguts en altres edicions i han consolidat la seva presència en la guia.
Aquesta cerimònia ha donat continuïtat a la gala de lliurament d’estrelles Michelin, celebrada a finals de l’any passat a Múrcia, en què el restaurant Ibaya, va ser reconegut amb una estrella Michelin. En aquesta ocasió, el protagonisme ha estat per als establiments classificats com a ‘Recomanats’, una categoria que distingeix aquells restaurants que ofereixen una cuina d’alt nivell i constant. Cal assenyalar que és l’esglaó previ per poder optar a una estrella.
En total, la Guia Michelin ha reconegut 756 restaurants com a ‘Recomanats’ a tot Espanya i Andorra.