El Centre Cultura La Llacuna acull el Dia de les persones amb discapacitat

Està obert a tots els públics

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat, el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat –amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior– organitza un contacontes, a càrrec de l’empresa Vivim del Cuentu, una empresa d’entreteniment i educació que fa pensar i fa volar la imaginació de menuts i grans. Els seus contes s’adapten a tots els públics i necessitats, perquè consideren que no hi ha infància sense contes que potenciïn la imaginació i la creativitat.

Aquest grup de rondallaires explicarà el conte El Ganxo del Capità Garfi, centrant-se en la discapacitat física, per tal de conscienciar i sensibilitzar al públic assistent, gaudint d’una bona estona.

L’acte tindrà lloc el diumenge 4 de desembre, a les 11:00 hores a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, d’Andorra la Vella, i està obert a tots els públics. Posteriorment, s’oferirà coca i xocolata per a tots els assistents.

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha decidit centrar la celebració d’aquest dia en el col·lectiu de la infància, ja que per aconseguir una societat més inclusiva les nenes i els nens tenen el poder de canviar la mirada envers la discapacitat.