CC+DA defensa el seu paper en el futur desviament de La Massana

Avatar photo

La candidatura de Ciutadans Compromesos + Demòcrates de la Massana aposta pel desviament de trànsit que alliberi el centre de la localitat i faci la vida "molt més amable"

La candidatura de Ciutadans Compromesos + Demòcrates de la Massana ha celebrat  aquest dijous al vespre la seva reunió de poble. El ministre de Justícia i Interior en  funcions, Josep Maria Rossell, ha estat l’encarregat de presentar l’acte, davant un  teatre de les Fontetes ple. Rossell ha destacat que l’equip de CC+DA és el millor preparat per defensar “la Massana i Andorra”. 

 

Seguidament, ha estat el torn del cap de llista Carles Naudi d’Areny-Plandolit, que ha  destacat que “som l’equip que porta més propostes porta per a la població de la  parròquia”.

 

En aquest sentit, ha remarcat que l’actual Govern “ja ha aprovat el  desviament de la Massana” i que “es farà ara, no abans, perquè la pandèmia va obligar  a utilitzar tots els diners per combatre-la”. Tal com ha detallat Naudi, el desviament  “tindrà tres sortides”, permetrà que “la vida al centre de poble sigui molt més amable i que la gent que va cap a Erts, Arinsal o Ordino no hagi de passar pel centre”.

 

Per la seva part el número dos, David Montané, ha incidit en el fet que “s’augmentarà  el nombre de freqüències dels busos a la Massana i Arinsal”. També ha posat de  manifest que “el nostre equip és sinònim de solidesa institucional”.

 

La suplent Natàlia Cusnir ha tractat el tema de la igualtat. “Estic convençuda que si  guanyem les eleccions es continuarà treballant per una igualtat efectiva”, ha exposat.

 

Al mateix temps, ha assenyalat que cal impulsar el català perquè “totes les persones  que vinguin se sentin còmodes amb la nostra llengua”.

 

El candidat a la llista nacional, Raul Ferré, ha agraït a Xavier Espot que l’hagi col·locat  en el número 4 de la candidatura, afegint que “t’ajudaré en tot el que calgui per portar  aquest vaixell a bon port”.

 

L’acte l’ha tancat, precisament, Xavier Espot, que ha recordat que Demòcrates va  heretar, el 2011 i dels socialdemòcrates, “una Andorra sense rumb, tancant botigues i  empreses i amb un endeutament de l’Estat que no es podia assumir”. La situació  actual, després de tres mandats de Demòcrates, és absolutament diferent. Amb tot, Espot ha posat de manifest que “en aquesta societat d’èxit hi ha gent que no arriba a final de mes i no hi ha habitatge per a tothom”.

 

I, per tant, “queda molt camí per fer, molts reptes al davant i nosaltres no caurem mai en l’autocomplaença”. Ha comentat  que “no s’ha d’aturar el creixement com volen altres partits, sinó encarrilar-ho”, perquè “sense una economia que creix no hi haurà recursos per a l’educació de qualitat, per a la sanitat de qualitat i no es podran pagar les pensions de la gent gran”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’esfondrament d’un edifici a Badalona deixa 4 ferits

Notícia següent

Les claus de la victòria del FC Barcelona sobre el Reial Madrid

Notícies relacionades