El cap de Govern es reuneix amb la Confederació Empresarial Andorrana

Xavier Espot es compromet amb la CEA a continuar implicant el sector empresarial en els grans reptes de la legislatura

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Reunió Cap de Govern amb la Conferenció Empresarial Andorrana (CEA).Foto:SFGA/CEsteve

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut al Govern la junta directiva de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), encapçalada pel president, Gerard Cadena. La trobada d’avui ha estat la primera presa de contacte amb l’entitat, que ha volgut exposar els temes que consideren prioritaris aquesta legislatura i en els quals sol·liciten opinar i tenir una participació activa. En aquest sentit, la CEA ha demanat que el Consell Econòmic i Social tingui un major pes i representativitat en algunes de les qüestions que consideren cabdals.

Espot s’ha compromès a reforçar la implicació del sector empresarial en els grans reptes de la legislatura, com la reforma de la Llei d’inversió estrangera o del sistema de pensions, així com a mantenir trobades informatives periòdiques per informar sobre l’estat de les negociacions amb la UE, en relació amb la lliure circulació de persones.

La Confederació Empresarial Andorrana reclama, alhora, aportar la seva veu en relació amb l’aeroport, al desenvolupament d’un pla sectorial per implicar el sector privat en les accions per dinamitzar al mercat immobiliari, a seguir treballant en el desenvolupament de la marca ‘Andorra’ i a desenvolupar una àrea econòmica als Pirineus, amb la col·laboració transfronterera de Catalunya i d’Occitània.

El Govern mantindrà, tal com ha fet en la darrera legislatura, reunions periòdiques amb la Confederació Empresarial Andorrana per treballar conjuntament en el desenvolupament de diverses iniciatives d’interès general.