Canvis als vols entre Andorra i Madrid

Els nous horaris modifiquen totes les sortides amb la voluntat de maximitzar el potencial dels viatges de cap de setmana

El Govern informa que a partir del 27 de març es modifiquen els horaris dels vols de la ruta entre l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell i l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Els nous horaris modifiquen totes les sortides amb la voluntat de maximitzar el potencial dels viatges de cap de setmana, tant amb origen Madrid com Andorra, adaptant-se a la franja horària considerada de major demanda potencial per part de l’operador durant l’estació d’estiu.

De la mateixa manera, s’adapten específicament els horaris durant el període que va del 22 de juliol fins el 4 de setembre a fi de prioritzar la connectivitat per estades més llargues durant el pic de vacances de l’estiu.

Així, els horaris queden de la següent manera:

A partir del 27 de març

Sortida de Madrid a les 16:20 hores i sortida d’Andorra-La Seu d’Urgell a les 18:40 hores. Aquest canvi coincidint amb l’horari d’estiu permetrà operar els vols en la finestra de connexions de tarda de l’aeroport de Madrid, millorant la connectivitat en temps d’escala i augmentant les potencials connexions.

Del 22 de juliol fins el 4 de setembre

Sortida de Madrid a les 12:05 hores i sortida d’Andorra-La Seu d’Urgell a les 14:20 hores. Degut al predomini de les estades de més llarga durada durant aquest període de l’any, el nou horari busca prioritzar la finestra de migdia i potenciar la connectivitat d’aquesta franja horària que ofereix l’aeroport de Madrid.

A partir del 5 de setembre

Es torna a l’horari de sortida de Madrid a les 16:20 hores i sortida d’Andorra-La Seu d’Urgell a les 18:40 hores.