El cap de Govern assisteix a la Missa de la Festa Major de Canillo

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Festa Major de Canillo continua amb la seva agenda d’actes i s’allargarà fins demà dilluns. Aquest diumenge al matí s’ha celebrat, a càrrec de mossèn Ramon, la tradicional Missa que té lloc durant aquestes assenyalades dates a l’església de Sant Serni amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot i de les autoritats de la corporació comunal. Posteriorment a la Missa, l’Esbart de les Valls del Nord ha ofert una exhibició a la plaça Prat del Riu en la qual s’ha presentat el ball oficial de Canillo creat per aquest esbart.

La programació de tarda continuarà amb un espectacle infantil pels més menuts, un concurs de petanca, un concert d’havaneres, el ball de tarda amb l’Orquestra Mediterrània a l’aparcament Els Refugis, i el ball de nit amb els mateixos protagonistes en el mateix emplaçament.

Demà dilluns es combinaran diferents activitats a la piscina del Palau de Gel (11:30h), una cursa de karts amb pedals a la plaça Prat del Riu (16h), l’espectacle amb el Mag Reivax (16:30h) i el ball de tarda amb Saturno (17:30h) a l’aparcament Els Refugis així com la tarda esportiva de casats contra solters al parc del Palau de Gel (18h), el ball de nit de nou amb Saturno a Els Refugis (20h) i la traca final de la Festa Major (22h).

En aquesta edició de la Festa Major, s’han suspès tots els actes nocturns a partir de les 22:30h a causa de la situació sanitària. Totes les activitats han seguit les pautes de prevenció i seguretat fixades pel ministeri de Salut. El pròxim diumenge dia 25 de juliol tindrà lloc la celebració de la Festa Major de Ransol.