Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Canillo restableix el subministrament elèctric a les zones afectades

Avatar photo

Dues avaries als cables de la xarxa de mitjana tensió a Canillo han provocat aquest dimarts a la nit una desconnexió que ha afectat 743 clients de la parròquia des de les 21.38 hores i durant més d’una hora. Operaris de FEDA han treballat per poder trobar els punts de l’avaria i realimentar els clients per camins alternatius. Tot i que les reparacions han obligat a fer diferents proves, els cients han recuperat el subministrament la nit d’aquest dimarts.

Fruit del mateix incident ha quedat sense servei un transformador a les pistes d’esquí del sector del Tarter, a Grandvalira, ja tancades i sense activitat. A hores d’ara es treballa conjuntament amb Ensisa per reparar l’avaria al més aviat, donada la dificultat d’accés a la zona.

El probable origen d’aquestes avaries ha estat el mal funcionament de material de connexió dels cables, tot i que les condicions climatològiques han empitjorat l’incident i les tasques de reparació posteriors.

D’altra banda, en un altre incident aquest dimecres al matí, s’ha produït un incendi a un aparell de protecció dels transformadors d’una ET a la pleta del Tarter. L’ avaria ha afectat 145 abonats, entre les 12.05 hores i les 14 hores. Aquest és el temps que s’ha trigat a proveir la zona amb un grup electrogen per alimentar-la temporalment.

El material que ha estat afectat per aquest darrer incident ja ha estat reparat i s’alimenta la zona amb normalitat sense el grup electrogen.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Eric Jover i Marc Ballestà participen en les Reunions de l’FMI a Washington

Notícia següent

Minut de silenci a Lloret de Mar per l’assassinat d’una mare i una filla

Notícies relacionades