Canillo acull el prestigiós Cor de Cambra ‘Les Elements’

El Cor de Cambra Les Éléments ha perseguit des de la seva creació un exigent projecte musical sota la direcció́ del seu fundador Joël Suhubiette

Canillo portarà el prestigiós Cor de Cambra ‘Les Elements’  en un concert coorganitzat en el marc de la seva temporada cultural i de La Saison Culturelle de la France en Andorre de lAmbaixada de França al Principat. El concert tindrà lloc el pròxim dimarts 29 de març a les 21 hores  al Santuari de Meritxell.

El Cor de Cambra Les Éléments ha perseguit des de la seva creació un exigent projecte musical sota la direcció́ del seu fundador Joël Suhubiette. Ha estat nomenat conjunt de l’any a les “Victoires de la Musique Classique” del 2006, i el cor és regularment assenyalat per la crítica per la seva capacitat a dominar diferents repertoris.

El programa interpretat : “Au-delà des Cimes, une polyphonie en pays pyrénéens”, va ser creat el 2020 i aplega joies del patrimoni polifònic d’Occitània, Catalunya, Aragó i el País Basc, així com noves obres contemporànies per celebrar els misteris i la bellesa dels Pirineus.

Les entrades es poden comprar a la web www.canillo.ad a un preu de 15 euros per adult, 10 euros amb el Carnet Jove, i 5 euros per als infants. L’esdeveniment, rep el suport de la Representació del copríncep francès.