Canillo lliura les claus dels horts del Mascaró a 13 participants

Els 13 participants s'encarregaran del conreu en un terreny de 3.625 m² dividits en 13 parcel·les d'entre 50 m² i 60 m² cadascuna

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Comú de Canillo ha lliurat aquest dimarts les claus de les tretze parcel·les dels horts de Mascaró als participants al projecte d’enguany. En total són 12 padrins i un grup de l’Espai Jove qui s’encarregarà del conreu en un terreny de 3.625 m² dividits en 13 parcel·les d’entre 50 m² i 60 m² cadascuna, propietat de Casa Mangautxa, família que cedeix l’espai de manera gratuïta.

Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’espai Com a Casa de l’edifici Perecaus, també s’ha fet una xerrada a càrrec de la cap de jardineria del Comú, Maica Molero, on ha explicat les característiques dels horts de muntanya, el funcionament de l’espai comú i ha donat consells i indicacions perquè la plantació sigui un èxit. Posteriorment, s’ha celebrat un berenar per a tots els participants, amb l’assistència dels cònsols Francesc Camp i Marc Casal, així com els consellers Miquel Casal i Rafel Casal.