Andorra reprèn el camí als mundials d’esquí del 2029 amb un espectacle de llums a Soldeu

La primera acció que reactiva la promoció de la candidatura als Campionats del Món ha consistit en una demostració de màquines trepitjaneu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El  peu  de  pista  del  sector  Soldeu  de  Grandvalira  ha  estat  aquesta tarda l’escenari escollit per reprendre el camí a la promoció d’Andorra com a candidatura  per acollir els Campionats  del Món d’esquí alpí el  2029.

Un  total  de  200  persones, entre adults i  infants, han protagonitzat la tradicional baixada de llumetes que ha estat complementada amb una  demostració de màquines  trepitjaneu; projeccions led  sobre la pista de Copa del Món, Avet; una  exhibició a càrrec del Demo Team de l’Escola d’Esquí i Snowboard i un castell de focs. Des del peu  de la plataforma de Soldeu, s’ha pogut observar l’espectacle que ha tingut lloc les pistes Ós, Bosc  Fosc i Avet.  

En sintonia amb la qual va ser la campanya de comunicació de la candidatura als mundials 2027, ‘Ja  és hora de tornar a encendre les estrelles’, el show ha volgut simbolitzar el lligam entre els infants i  el futur de l’esquí omplint de llum el que serà l’escenari de competició de les pròximes Finals de la  Copa del Món Andorra 2023. 

El  procés  de  promoció  de  la  candidatura  continuarà  amb  noves  accions  al  sector  Soldeu  de  Grandvalira, coincidint amb el World Snow Day, el pròxim 15 de gener.