Caldea amplia el termini per rebre propostes per a l’hotel

Caldea ha decidit ampliar el termini de presentació de candidatures per a la construcció de l’hotel a la torre del termolúdic. Segons la informació del centre termal, els requisits per participar en el procés seran comptar amb un equip tècnic format, com a mínim, per un arquitecte especialista en eficiència energètica i arquitectura bioclimàtica; un equip d’enginyers, un d’instal·lacions, i un d’estructura especialista en murs cortina; un interiorista i uns tècnics en noves tecnologies (il·luminació, domòtica, entre d’altres).

En aquest sentit, els interessats hauran de superar dues fases i, en un primer estadi, només hauran de configurar un dossier per presentar els currículums de tots els membres de l’equip i els treballs fets anteriorment que siguin similars a aquest. D’entre totes les candidatures rebudes, se seleccionaran uns equips finalistes dels quals es valorarà el perfil tècnic de cada membre i el del grup, així com la qualitat tècnica i artística dels projectes elaborats, que han de tenir, com a norma general, un caràcter innovador i una clara orientació cap a una arquitectura mediambiental.

Els equips que hagin estat seleccionats durant aquest primer tram del procés, podran participar en el concurs final d’idees en el qual ja hauran de presentar un primer esborrany amb la idea del projecte. Així doncs, el primer bloc de documentació amb el resum curricular i el book de treballs s’haurà d’enviar al correu direcciost@caldea.com abans del pròxim 20 de maig.