Cabanes vol a Gallardo com a president de Liberals fins a les eleccions

La figura de l'actual Ministre de Presidència, Economia i Empresa podria aglutinar les diferents sensibilitats del partit liberal

El proper cap de llista de Liberals d’Andorra, Josep Maria Cabanes, ha demanat a Jordi Gallardo que mantingui la presidència del partit “com a mínim” fins a les eleccions nacionals. Cabanes, que tenia el suport de Gallardo, es va imposar a la ministra Judith Pallarés per un sol vot a les primàries del passat diumenge.

El relleu va propiciar que el mateix Gallardo i el comitè executiu posessin el seu càrrec a disposició de Cabanes. El nou candidat, però, aposta perquè Gallardo segueixi al capdavant del partit; ja que “estratègicament” no poden “prescindir d’ell”, “coneix els projectes oberts al país” i pot aglutinar les diferents sensibilitats de la formació liberal.

L’exministre de moment no aspira a assumir la presidència de Liberals d’Andorra i no tanca la porta que la seva contrincant a les primàries, Judith Pallarés, acabi ocupant aquest càrrec després de les eleccions. En els propers 10-15 dies es coneixerà la decisió definitiva.