Comença el Bike Friday a Vallnord amb una baixada de preus

Aquests forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2022

A partir del divendres 3 de juny i fins exhaurir les 1000 existències, Vallnord – Pal Arinsal posarà en marxa una nova edició de la versió estival del Black Friday. Els usuaris podran adquirir el forfet d’adult o d’infant d’un dia per al Bike Park amb a un preu de 20 € en lloc de 33 €.

Com ja és costum, cada client podrà adquirir com a màxim fins a 5 unitats amb aquest preu avantatjós a través del web. Aquests forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2022.

Més de 60 quilòmetres d’itineraris, amb nivells per a tothom

El proper 10 de juny, Vallnord Pal Arinsal Bike Park tornarà a obrir tots els seus circuits. Des de l’any passat, l’estació ofereix també el sector d’Arinsal amb els circuits d’e-Bike i per tant, ofereixen més de 60 km de circuits per a totes les edats i nivells. Compta amb 32 circuits diferents dels quals hi ha 24 de descens, 1 d’enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 3 de bicicleta elèctrica, una zona de pràctiques, un Kids Bike Park i un pump track. Consulta aquí el calendari d’obertura.