fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

“Anem per feina” la nova llista de Sant Julià de Lòria

Avatar photo

Aquest passat diumenge s’han penjat els cartells de la candidatura d’Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + independents en el tret de sortida de la campanya electoral a Sant Julià de Lòria. L’enganxada de cartells ha comptat amb la presència  dels caps de llista, Josep Majoral i Mireia Codina, els membres de la candidatura i diversos simpatitzants de la formació laurediana.  

La llista, sota el lema d’”Anem per feina” aspira a renovar el mandat pels pròxims quatre anys i  té com a objectiu continuar treballant per desenvolupar la parròquia de Sant Julià de Lòria de manera sostenible des del punt de vista econòmic, social i urbanístic, i sense deixar ningú  enrere.  

En l’àmbit econòmic el programa proposa accions concretes en tres grans eixos: Fer que la  residència universitària sigui una realitat, la promoció del turisme esportiu i la millora de les  xifres de negoci de Naturland, que amb el nou pla director ha aconseguit capgirar la seva  situació financera. Naturland ha assolit aquest any facturar 5.200.000 euros i un superàvit  de 750.000 euros. S’han consolidat 50 llocs de treball i 110 de temporada, dels quals 80, els  ocupen lauredians i lauredianes. 

El cap de llista, Josep Majoral ha destacat que: ‘és un projecte que camina sol i que amb la nova  direcció ha agafat una bona línia. A curt termini ha de portar els seus fruits a la parròquia sent  conscients del creixement evident del turisme esportiu’. La intenció és que la universitat i  l’esport siguin també un revulsiu econòmic i comercial per a la parròquia.  

Des del punt de vista social, la candidatura d’Unió Laurediana+Demòcrates+Acció+  independents vol continuar treballant per millorar l’accessibilitat i la cohesió, preservant les  festes tradicionals com a pilars identitaris i fent del nou centre cultural i de congressos lauredià  un espai d’intercanvi d’idees i creació.  

Finalment, en clau d’urbanisme, proposen polítiques que fomentin la integració harmoniosa entre el nou desenvolupament i l’estètica local, minimitzant l’impacte ambiental i protegint el  patrimoni.  Majoral ha destacat que en quatre anys s’ha rebaixat el deute del comú a la meitat, passant de  14 a 7 milions i que s’ha fet una inversió de 18 milions d’euros. Continuar amb una gestió acurada pel poble, deixant al centre als lauredians i lauredianes és  l’objectiu principal si surten escollits. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Notícia següent

Es fa entrega dels segells de qualitat comercial “Sempre Roses”

Notícies relacionades