Andorra convoca un concurs per cobrir 8 places d’agent de Policia

Entre els diferents requisits destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i no tenir antecedents penals

El Consell de Ministres, a proposta del titular de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha aprovat la convocatòria per a la cobertura de 8 places d’agent de policia per al Departament de Policia. El Ministeri de Justícia i Interior publicarà, així, la convocatòria de l’edicte per contractar 8 persones que ocupin places en el lloc de treball d’agent de policia.

D’aquesta manera, des d’Interior es dona resposta a la demanda realitzada pel Departament de Policia relativa a la cobertura de places vacants en el lloc de treball d’agent de Policia, per tal de mantenir el compromís amb la seguretat. Entre els diferents requisits que s’inclouran en el plec de bases per poder optar a ser agent de Policia destaquen, entre d’altres, tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edata la data de publicació de l’edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i de no tenir antecedents penals.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud amb el formulari que estroba a l’apartat de tràmits de la pàgina web www.policia.ad i adreçar-la al Grup de Recursos Humans del Departament de Policia, situat a l’edifici administratiu del’Obac, carretera de l’Obac, d’Escaldes-Engordany, abans de les 13.00 hores de l’1 de juliol del 2022.