Andorra la Vella acull un concert de guitarres d’alumnes de Barcelona

Aquest dissabte, 4 de febrer, el Teatre comunal acull un recital de guitarres amb els alumnes de les dues institucions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dissabte, 4 de febrer, a partir de les 18.30 hores el Teatre Comunal d’Andorra la Vella serà l’escenari d’un concert de guitarres amb els alumnes del Grup de guitarres de l’Institut de Música i de l’Orquestra de Guitarres de Grau Mitjà del Conservatori del Liceu.

En el recital, que s’inscriu en el marc de l’intercanvi que realitzen els dos centres musicals, s’oferirà el respectiu repertori de cada formació i, com a cloenda, dues obres que es tocaran de manera conjunta.

 

El concert de dissabte, gratuït i amb entrada lliure, implicarà un total de  25 alumnes: 16 del Conservatori del Liceu i 9 de l’Institut de Música. Per part del grup de Guitarres de l’Institut de Música hi participen el Grup de Guitarres de Cicle Mitjà i alguns alumnes del grup de guitarres del Cicle Elemental.

Per altra banda, i fruit de l’intercanvi, el grup de guitarres de l’Institut de Música participarà el 19 de maig a les 18 hores en un concert a l’Auditori de Barcelona, un recital organitzat per l’Orquestra de Guitarres de Barcelona.