Andorra Telecom, deu temporades al costat del Bàsquet Club MoraBanc Andorra

Andorra Telecom renova, i amb la temporada 2023-2024 en faran deu, el patrocini amb el BCA

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest matí, a les instal·lacions de l’operadora a Prat de la Creu, 2, el director general  d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el President del Bàsquet Club MoraBanc Andorra,  Gorka Aixàs, han signat el conveni de renovació del patrocini per a la temporada 2023- 2024. 

I com ha recordat el director general de l’operadora, “amb aquesta són deu les  temporades que estem donant suport al Bàsquet Club MoraBanc Andorra, un projecte  esportiu i de país que ha aconseguit unes fites inimaginables amb una trajectòria  espectacular. Un projecte més que consolidat i del que ens sentim molt orgullosos de formar-ne part”. 

 

El president del club, Gorka Aixàs, per la seva banda, ha destacat que “tenir al costat a  Andorra Telecom durant 10 temporades és un orgull i una mostra de que s’estan fent  les coses bé. Dues marques de país que s’entreguen per al mateix objectiu i compartint  valors. Hem d’estar molt agraïts per la confiança mostrada”

Andorra Telecom seguirà tenint els seus suports de gran visibilitat al Pavelló, a més dels  ja tradicionals moments a les xarxes durant els partits del primer equip.