Andorra participa en el 1r concurs de fotografia de la Ruta del Ferro

Avatar photo

L’objectiu és donar a conèixer els museus i els monuments de l’itinerari europeu, així com incentivar i premiar el talent fotogràfic

‘El ferro a través de la història’. Amb aquest títol s’impulsa el primer concurs de  fotografia relacionat amb la Ruta del Ferro, creat per l’associació de la Ruta del  Ferro dels Pirineus a la qual Andorra forma part. En els 21 recursos culturals  ubicats al País Basc, Nova-Aquitània, Occitània, Andorra i Catalunya, l’objectiu és  donar a conèixer els museus i els monuments de l’itinerari europeu, així com  incentivar i premiar el talent fotogràfic.

 

El concurs s’inicia aquest dissabte 25 de març i hi haurà temps per poder fer arribar  les fotografies fins al pròxim 25 d’abril. A Andorra, participen els recursos següents: la Farga Rossell, la Ruta del Ferro a Ordino i l’Itinerari siderúrgic de la Vall del Madriu. Aquest és un concurs obert a qualsevol persona que li agradi la fotografia i  senti sensibilitat pels testimonis del ferro i la siderúrgia. Les fotografies que es  presentin al concurs han d’estar relacionades, de forma directa o indirecta, amb el  tema del concurs. En tractar-se de la visió personal de l’autor, es poden centrar en  el conjunt patrimonial, en un detall arquitectònic o en un objecte que es vinculi amb  aquest element.

 

Per tal de participar en el concurs s’ha d’accedir a la pàgina  https://rutadelferroalspirineus.ad/, on es fa la inscripció i la publicació de les  fotografies, amb un màxim de dues per persona. El jurat valorarà l’originalitat, la  composició i la qualitat de la imatge, la dificultat de la tècnica utilitzada, la  singularitat de la imatge i la capacitat d’evocar els valors del patrimoni de la Ruta  del Ferro als Pirineus. El resultat del jurat es publicarà a partir del 10 de maig a la  mateixa web.

 

Els premis que es preveuen, són vals de 400 i 300 euros per la compra de material  fotogràfic pel segon i tercer premi. I un viatge per a tres persones a una localitat  que forma part de la Ruta, a escollir pel guanyador, pel primer premi. D’altra  banda, les 12 fotografies que obtinguin més puntuació en el concurs s’exhibiran en  una exposició temporal itinerant durant el 2024.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × five =

Notícia anterior

SASEMAR coordinarà les emergències marines en el Port de Tarragona

Notícia següent

Un 70 % dels participants del programa ONA de L’Hospitalet troben feina

Notícies relacionades