L’exposició ‘Andorra al natural’ arriba a Madrid

Es tracta d’una exposició immersiva que farà viatjar al públic i descobrir els paisatges, la fauna i la flora del nostre país

L’exposició “Andorra al Natural” aterra avui en ple centre de Madrid amb una mostra immersiva que acostarà el nostre país a la capital espanyola a través de les imatges del fotògraf i explorador de National Geographic, Jaime Rojo.

El director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku acompanyat del director d’Ad Sales& Partnerships de Disney Spain, Casimiro Romero i l’explorer de National Geographic Jaime Rojo, han inaugurat avui a la tarda aquesta exposició en presència de mitjans espanyols i bloggers especialitzats que han estat convidats a l’acte.

Aquesta acció, gratuïta i dirigida a tots els públics, pretén mostrar a través d’un audiovisual de 8 minuts de durada i d’un seguit de fotografies extretes del projecte conjunt entre Andorra Turisme i National Geographic, “Andorra al Natural” on s’hi recull la riquesa del nostre país tant pel que fa als seus paisatges com per la diversitat d’espècies animals i de flora autòctona.

Llocs i durada de l’exposició:
L’exposició es projecta dins d’un cub de grans dimensions i serà itinerant per dues zones cèntriques de Madrid:
Del 6 al 8 d’octubre: Plaça de Colón (Jardines del Descubrimiento)
Del 13 al 16 d’octubre: Av. Felipe II molt a prop del Palau d’Esports Wizink Center

Per reforçar i donar màxima difusió a l’exposició immersiva d’ ”Andorra al Natural”, la companyia ha iniciat una campanya a les xarxes socials de National Geographic Espanya.
Colofó del projecte “Andorra al Natural”

Aquesta exposició s’inclou dins de l’acord d’enguany i tancarà totes les accions que s’han anat desenvolupant al llarg del 2022. Aquest any cal destacar el documental de 24 minuts que es va presentar el passat mes de juny i que s’ha pogut veure als canals de National Geographic Espanya i National Geographic Wild amb un total de 78 passis. Durant els mesos de novembre i desembre es tornaran a emetre amb un total de 10 passis més a National Geographic Wild.

Amb aquesta mostra al centre de Madrid es completa una intensa tasca de descoberta i divulgació de la riquesa natural, de la fauna i de la flora que fan d’Andorra un país únic.