La web incendis.ad proporciona la informació de l’estat dels berenadors del país

A través de la web incendis.ad es podrà consultar la informació relacionada amb el perill d’incendis i tota la informació de l’estat dels berenadors del país. El director adjunt del cos de Bombers, Jordi Farré, i el director de Protecció Civil, Cristian Pons, han presentat aquest dijous la campanya de prevenció d’incendis per aquest estiu així com els consells preventius per la Revetlla de St. Joan.

Jordi Farré i Cristian Pons han explicat que a través del web incendis.ad es podrà consultar les recomanacions i consells, la previsió meteorològica i el mapa de perill d’incendis forestals i el mapa i l’estat dels berenadors d’arreu del territori, una informació que també es compartirà per les xarxes socials.

Així, a la web que s’ha elaborat amb col·laboració amb l’Àrea de cartografia del Ministeri d’Ordenament Territorial i els comuns de les set parròquies, es podrà consultar la situació dels berenadors, l’estat d’obertura, les condicions d’ús i la informació relativa a l’accés i recomanacions dels punts d’interès propers a la zona.

El director adjunt del cos de Bombers i el director de Protecció Civil també s’han referit a la campanya de consells preventius previs a les revetlles, per evitar el mal ús dels petards i evitar accidents i riscos d’incendi en la seva manipulació. La campanya a més, afegeix les normes preventives a causa de la pandèmia.