La cinquena edició de l’Skimo Femení a Andorra aplega 315 persones

Totes han celebrat de manera anticipada el Dia Internacional de la Dona amb l'esport com a fil conductor

Gran ambient al Pla de la Caubella per viure el retorn de l’Skimo Femení després de la cancel·lació del 2021 per la pandèmia. Somriures d’orella a orella i escalfament a ritme de Rigoberta Bandini. Avui els pares no podien tenir dorsal i els ha tocat tenir cura dels nens.

A dos quarts de deu ha arrencat la cursa d’esquí de muntanya. Per davant quatre quilòmetres i 432 metres de desnivell. Al Pic del Cubil la més ràpida ha estat Loli Mellado amb un temps de 37 minuts i 53 segons.Loli Mellado / Guanyadora Skimo Femení

Anna Albalat, segona, i Sandra Almeida, tercera, han completat el podi. Malgrat tenir poca visibilitat les condicions han estat bones per completar la cursa amb un vent molt calmat en el punt més alt del sector de Pal.

La cursa de raquetes se l’ha adjudicat Marina Vishniakova amb un temps de 26 minuts i 47 segons. Pujaven fins al Pla de la Cot i tornaven al Pla de la Caubella, 3.400 metres en total.

En el global de les dues curses s’han entregat 315 dorsals. Tota la recaptació va destinada a AUTEA. L’esport femení no deixa de créixer. Dimarts ho podrem celebrar coincidint amb el dia internacional de la dona.