FEDA acostarà la sostenibilitat a la Fira d’Andorra la Vella

L’espai dissenyat per a la trobada anual referma el compromís per la transició energètica, la mobilitat sostenible i l’estalvi energètic

Sota el lema “Impulsem el futur, transformem l’energia”, FEDA serà present a la Fira d’Andorra  la Vella, que torna el 22 d’octubre amb la 42a edició, després d’un any d’aturada per la pandèmia  de la Covid-19. A l’estand, situat a la zona central de la vela instal·lada al Parc Central fins al  diumenge 24 d’octubre, l’organització donarà visibilitat a les accions i els projectes que el grup  està impulsant per al foment de la transformació dels hàbits i per una cultura sostenible.  L’objectiu serà doble, perquè els visitants podran descobrir, a més, com pot coprotagonitzar  aquest canvi amb l’ajuda dels elements presents a l’espai FEDA. 

L’espai comptarà amb una mostra dels projectes que ocupen el present i que marcaran el futur  de l’organització i de l’ecosistema energètic de tot el país, com el parc fotovoltaic de Grau Roig  o l’estudi del parc eòlic al Pic de Maià. La filial FEDA Ecoterm, amb les seves xarxes de fred i calor,  i la filial FEDA Solucions, amb l’app dedicada a la mobilitat sostenible Mou_T_B com a vaixell  insígnia, també tindran presència destacada a l’estand. 

A més a més, els visitants de qualsevol edat podran interactuar amb la instal·lació, descobrint  com transformar l’energia d’una manera neta, a imatge del repte que ha d’afrontar el planeta  en el futur més immediat. També podran emportar-se alguns dels objectius de  desenvolupament sostenible de les Nacions Unides en forma d’obsequi per tenir-los ben  presents. 

La Fira d’Andorra la Vella obrirà les portes el divendres 22 d’octubre a les 11 hores.