El Comú habilitarà un nou aparcament a la part baixa de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma

El nou pàrquing, regulat per parquímetre, oferirà una trentena de places en una zona deficitària d’estacionament que donarà servei als veïns i empreses.

El Comú d’Andorra la Vella ha acordat convocar un concurs nacional per adjudicar les obres d’adequació d’un nou aparcament a Santa Coloma paral·lel a l’avinguda d’Enclar (accés des de la rotonda d’Enclar – Becier). L’equipament, que s’habilitarà en uns terrenys de 465 metres quadrats llogats pel Comú per un import de 1.023 euros mensuals, oferirà una trentena de places d’aparcament que pal·liaran el dèficit a la zona.

La reforma i embelliment recents de l’avinguda d’Enclar, que han permès la pacificació del trànsit en aquest tram urbà i una ampliació de les voravies i els espais de passeig, van suprimir places del carrer regulades amb parquímetre. Ara, es recuperen en aquest nou aparcament que donarà servei als veïns i les empreses de la zona.

La licitació de les obres d’adequació dels espais i els accessos sortirà publicada al BOPA de demà dimecres i s’adjudicaran l’11 de març. La previsió és poder disposar del nou aparcament a l’inici de l’estiu.