Cribratge massiu al personal del Comú d’Andorra la Vella

S'han realitzat 400 tests, amb tres treballadors que han resultat positiu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El 80% del personal del Comú d’Andorra la Vella s’ha realitzat un test  d’antígens d’autodiagnòstic en les darreres hores, i tres treballadors de  diferents departaments han presentat un resultat positiu amb aquest  mètode ràpid de detecció. Es tracta d’uns 400 treballadors d’una plantilla  de 500 (la xifra correspon al personal actiu els dos dies que s’ha realitzat el  cribratge, és a dir, persones que no estaven de festa setmanal, vacances o  baixa mèdica). Els tres positius han deixat, com marquen els protocols  sanitaris, el seu lloc de treball i han entrat al circuit habitual per realitzar  una prova diagnòstica PCR o TMA que confirmi el resultat.  

La Junta de Govern va acordar ahir adquirir els tests i realitzar aquest  cribratge massiu per seguretat, davant de l’increment de casos i de les  noves mesures sanitàries més estrictes que s’apliquen des de la mitjanit  d’ahir.  

A banda dels tres positius detectats a través d’aquest cribratge,  actualment al Comú d’Andorra la Vella hi ha set treballadors positius de  COVID que es troben de baixa mèdica.