Canvis de circulació durant els pròxims dies per les obres de l’avinguda d’Enclar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les obres de reforma de l’avinguda d’Enclar entre l’Espai Columba i la  rambla de la Margineda obliguen a tallar el trànsit en aquest tram entre el  dimarts 25 i el dissabte 29 de maig a causa d’intervencions que cal fer al  subsol. Per aquesta zona concreta només es permetrà el pas als veïns i  usuaris del centre esportiu Princiesport.  

Així doncs, durant aquest període de baixa afluència de trànsit a causa de  les vacances escolars, la circulació es modificarà. Els vehicles que es  dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria des de Santa Coloma ho hauran de fer  durant cinc dies únicament per la CG1 (actualment, aquest trajecte es pot  cobrir tant a través de l’interior de Santa Coloma -avinguda d’Enclar-, com  per la via exterior -CG1-).  

La setmana vinent s’habilitarà un gir a l’esquerra, regulat per un semàfor,  que obligarà els vehicles provinents de l’avinguda d’Enclar i que es  dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria a incorporar-se al carrer Prat Salit  (escola andorrana) fins arribar a la rotonda del Viena.