Andbank i la Federació Andorrana de Natació renoven la seva col·laboració per 2 anys més

La FAN i Andbank anuncien en roda de premsa la renovació de la col·laboració i els objectius de la natació andorrana fins al 2025

Andbank i la Federació Andorrana de Natació (FAN) han anunciat avui en una roda de premsa celebrada a la seu de l’entitat bancària la renovació de l’acord de col·laboració per un espai de tres anys més.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Joan Clotet, President de la FAN i Josep M. Cabanes, sotsdirector general de banca país, en representació d’Andbank. També han estat presents Alfonso Maltrana, director tècnic de natació, de Natàlia Meca, directora tècnica de natació artística, a més del Vicepresident Xavier Domingo.

“La FAN ha fet un magnífic treball durant les darrreres temporades i està assolint el seu fruit, per això des Andbank volem seguir apostant per aquest equip d’esportistes, que s’esforcen i no paren de crèxier competició a competició”, ha declarat Josep M. Cabanes d’Andbank.

Per la seva banda, Joan Clotet ha destacat que “la renovació de l’acord de col·laboració amb Andbank és fonamental per a la FAN per poder assolir tots els reptes i objectius que ens hem marcat en un full de ruta que arribarà fins al 2025, als jocs del Petits Estats que se celebraran a Andorra”.

Clotet ha reiterat el compromís de la Federació per “guiar els nostres nedadors per formar un equip fort i guanyador que representi a Andorra a nivell internacional”. Durant aquests anys d’aturada per la pandèmia, ha estat un punt negre per a la base dels equips que ho han passat malament. Però ho han pogut anar superant i ara des de la federació es vol retrobar aquesta base que ha d’anar pujant.

Clotet ha informat també que aquest full de ruta no s’ha creat només amb la finalitat del Jocs d’Andorra, durant aquests any hi hauran moltes altres competicions i importants, com ara els imminents campionats europeus de Budapest, els Jocs dels Petits Estats de Malta l’any vinent, o els Jocs Olímpics el 2024 de París, entre d’altres.

Així mateix, ha recordat que el treball fet fins ara ha estat també molt important, per aconseguir que alguns nedadors aconsegueixin beques olímpiques, com la Nàdia Tudó i el Tomàs Lomera, així com el Patrick Pelegrina, que ha assolit una beca FINA.