6 músics treuen el bitllet per la final del Solo Sax Fest Competition

Només un terç dels aspirants ha aconseguit una plaça per a la final de la vuitena edició del concurs internacional de saxo

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquesta tarda s’han conegut els noms dels sis semifinalistes que es disputaran el trofeu per a la vuitena edició del Solo Competition el proper dia 15 d’abril. Els finalistes de l’edició són: Dmitry Pinchuk (Rússia), Francisco José Sánchez Blanco (Espanya), Rémy Desbonnet (França), Louis Hognon (França), Giorgi Dzhishkariani (Rússia), i Alessandro Malagnino (Itàlia).

La semifinal del concurs s’ha celebrat durant tot el dia d’avui i ha comptat amb 18 aspirants que han interpretat el primer moviment de la sonata per viola i piano de la compositora Rebecca Clarcke. Aquests també han pogut escollir una obra . El jurat a l’hora de triar els finalistes ha tingut en compte la tècnica en la interpretació de les peces i el resultat final de l’execució formada pel saxofonista i l’acompanyant d’un dels pianistes professionals del concurs.

El proper divendres dia 15 d’abril tindrà lloc la final del concurs que començarà a les 15:00h i estarà oberta al públic. La gala de cloenda d’aquest certamen musical, així com l’entrega de premis, seran el mateix dia a partir de les 21:00h. En aquell moment es donarà a conèixer el guanyador de la vuitena edició del Solo Competition.